Dobbelsteen sets

Dobbelsteen sets met bedrukking

De dobbelsteen set relatiegeschenken blijft voor alle leeftijd. De bedrukte dobbelsteen set is gemakkelijk mee te nemen op reis. De dobbelstenen met opdruk is verkrijgbaar in verschillende soorten sets.


De dobbelsteen set is goed te gebruiken als relatiegeschenk of promotiemiddel. Het is namelijk mogelijk om de dobbelsteen set te bedrukken zoals u dat wilt. De bedrukking kan in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Een bedrukte dobbelsteen set is een leuk geschenk om aan al uw relaties en bekenden cadeau te doen!


De dobbelstenen set bestaat uit een beker waarmee u gemakkelijk de dobbelstenen kunt schudden en 5 dobbelstenen.


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar de dobbelstenen set.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dobbelsteen sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: