nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 2.78

A36-MO9187-40

Dobbelstenen

Dobbelstenen met bedrukking

bedrukte Dobbelstenen zijn kubusvormige stenen die oorspronkelijk op de zes zijden een getal van 1 tot en met 6 hebben staan. Wanneer dobbelstenen worden gegooid, zal een van de zijden van de dobbelstenen bovenaan komen. Dit wordt per toeval bepaald.

Tegenwoordig zijn er ook dobbelstenen die geen ogen op de zijden hebben staan, maar andere tekens, of zelfs woorden. Voorbeelden van dergelijke dobbelstenen zijn bijvoorbeeld dobbelstenen die worden gebruikt bij een drinkspelletje (op een zijde staat dan bijvoorbeeld "één slok drinken" of "ad fundum"). Er bestaan ook dobbelstenen die meer dan zes zijden hebben, die vooral gebruikt wroden bij "role playing games". Op poker dobbelstenen staan kaarten op de zijden afgebeeld.

Dobbelstenen moeten zo gevormd zijn dat iedere zijde een even grote kans heeft om bovenop te komen liggen. Echte "zuivere" dobbelstenen bestaan niet, aangezien elke dobelsteen wel enkele onregelmatigheden heeft.

HSG Relatiegeschenken biedt u verschillende dobbelstenen die kunnen worden gebruikt als give-away. De dobbelstenen kunnen zo worden bedrukt met uw logo. Meestal worden de dobbelstenen dan bedrukt op de zijde waar normaal de één staat. Zo kunt u van dobbelstenen een uniek reclame-item maken.

Bovenaan kunt u een beperkt assortiment aan dobbelstenen bekijken. We hebben echter nog meerdere dobbelstenen. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Vindt u niet de dobbelstenen die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de dobbelstenen aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dobbelstenen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: