nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDocumentenhouders

Documentenhouders met bedrukking

 

Een documentenhouder is een soort map waar u uw documenten in kunt zetten. Uw documenten worden veilig bewaard in de bedrukte documentenhouder. Ook kan de documentenhouder dienen als vaste opbergplaats voor belangrijke documenten. Wanneer u uw documenten altijd in de documentenhouder als promotiemiddel plaats zult u de documenten niet snel kwijt raken of vergeten.


De documentenhouder als relatiegeschenk heeft een professionele uitstraling en is ideaal om op uw werk te gebruiken. Iedereen zal de documentenhouder waarderen, het is namelijk een functioneel en professioneel product. Wanneer u de documentenhouder laat bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst wordt het een prima promotiemiddel. Uw bedrijf zal geassocieerd worden met de documentenhouder met opdruk waardoor uw bedrijf een nog betere naam zal krijgen.


De documentenhouder  is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt zo zelf kiezen welke documentenhouder met opdruk het beste bij u past. Wilt u meer weten over de verschillende documentenhouders kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com  Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor documentenhouders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: