nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDocumentenmappen

Documentenmappen met bedrukking

 

Een bedrukte documentenmap wordt gebruikt voor het overzichtelijk en ordelijk opbergen van papieren. Meestal is de omslag van de documentenmap is gemaakt van stevig karton, maar ook luxere afwerkingen komen meer en meer voor, zoals bijvoorbeeld kunstleer.

Er bestaan verschillende vormen van documentenmappen. De meest voorkomende documentenmap is de A4map, waar standaard een notitieblok in zit. In deze documentenmap is er ook voldoende plaats om je visitekaartjes, pen, foldertjes en belangrijke papieren in kwijt te kunnen.

Ordners worden ook vaak gezien als een bedrukte documentenmap. Deze mappen zitten vaak vol papieren (meestal ook voor het archief bestemd). Op de zijkant van deze documentenmap zit vaak een sticker met de uitleg voor de inhoud van de documentenmap.

De documentenmap is een zeer geliefd relatiegeschenk, aangezien het luxe en kwaliteit uitstraalt. Ons assortiment aan documentenmappen kan u bekijken door bovenaan verder te klikken naar onze zoekpagina.

Vindt u niet de documententas die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de documententas aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor documentenmappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: