Documententassen

Documententassen met bedrukking

Een documententas is een tas voor uw documenten. Het is heel handig om mee te nemen naar uw werk of op reis. Of juist om mee te nemen van uw werk naar uw huis. In een documentenmap kunt u al uw documenten samen steken. Zo zult u uw documenten niet meer kwijt raken en sterker nog, ze zullen niet kreukelen. De documenten passen er namelijk helemaal in, zonder dat ze moeten worden gevouwen. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat ook nog eens nuttig is? Dan is een documententas precies wat u zoekt. Een documententas wordt, vooral door zakenlui, bijna dagelijks gebruikt. Een documententas als relatiegeschenk is dus een zeer leuk relatiegeschenk of cadeau. Wat nog leuker is, is dat de tas voor documenten kan worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst waardoor de documententas naar uw wens wordt gepersonaliseerd.
 

Vaak heeft een bedrukte documententas verschillende ordenvakken. Zo kunnen uw papieren goed geordend blijven. Documententassen worden van meerdere De meeste documententassen zijn lederen documententassen met metalen handvaten. Bij HSG Relatiegeschenken zijn vrijwel alle documententassen gemaakt van 600D polyester.

Er zijn veel verschillende soorten documententassen. Je hebt bijvoorbeeld een bedrukte documententas met twee handvatten maar je hebt ook documententassen met één stevig handvat. Sommige handvatten zijn kunstlederen handvatten, voor extra comfort. Bijna alle documententassen met opdruk hebben naast een handvat (of twee handvatten) ook nog een schouderband. Vaak is deze schouderband een afneembare schouderband en een verstelbare schouderband. Zo’n documententas met gepolsterde afneem en verstelbare schouderband is heel gemakkelijk omdat de documententas met opdruk zo voor iedereen geschikt is. De documententas als relatiegeschenk kan op een handige, snelle manier worden aangepast op de lengte van de gebruiker.

De meeste documententassen beschikken over meerdere compartimenten. De meeste documententassen hebben een apart hoofdcompartiment, soms met organizer. Ook zijn er bedrukte documententassen met een GSM compartiment zodat u uw mobieltje niet makkelijk kwijt kunt raken in uw tas, omdat u die altijd in het GSM vakje zult stoppen. Ook zijn er documententassen met een gevoerd laptop compartiment. Deze documententas met laptopvak is uiterst geschikt voor zakelijk gebruik. U kunt niet alleen uw schriftelijke documenten in deze tas kwijt, maar ook uw digitale documenten doordat uw laptop in het laptopvak past. Dit is ook nog eens een documententas met reporterfunctie. Neemt u maar af en toe een laptop mee en vind u een apart laptop compartiment een beetje overdreven? Dan kunt u gaan voor de documententas met een aparte laptoptas. Deze documententas heeft een gevoerde en uitneembare laptoptas waardoor u elke dag zelf kunt beslissen of u de laptop meeneemt of niet. Er is zelfs een documententas met trolleyhouder én met aparte laptoptas voor het gemakkelijker vervoeren van uw documenten. Misschien een relatiegeschenk voor u? Er zijn ook documententassen met diverse afsluitbare compartimenten. Zo zijn er te laten bedrukken documententassen met een afsluitbaar voorvak, tassen met middels rits afsluitbaar voorvak en documententassen met middels rits afsluitbaar hoofdvak.

Documententassen zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Ook zijn er combinaties van kleuren mogelijk. Vele kleuren zijn gecombineerd met de kleur zwart, dit geeft de tas een chique uitstraling. Maar natuurlijk zijn er ook andere combinaties mogelijk, zoals bruin/turquoise en grijs/blauw. Met een mooie documententas wordt het werken nét iets leuker! Vandaar dat de documententas ook een uiterst geschikt relatiegeschenk is, mede door de opdrukmogelijkheden en door het grote assortiment aan documententassen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor documententassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: