nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDonsjassen

Donsjassen met bedrukking

Jassen zijn kledingstukken die over de normale kleding heen gedragen worden ter bescherming tegen kou, wind of neerslag. De donsjas is te sluiten door middel van een ritssluiting. Zowel voor mannen als vrouwen hebben we ideale donsjassen die onmisbaar zijn tijdens de koudere dagen of koude werkomstandigheden. Vandaar dat een donsjas ook wel wordt aangeschaft als bedrijfskleding.

HSG Relatiegeschenken kan de donsjassen voorzien van een opdruk met uw bedrijfsgegevens. Op deze manier kunnen de bedrukte jassen dienen als promotiemiddel en zorgen ze voor een representatief uiterlijk. Vandaar dat een donsjas met bedrukking ideaal is als relatiegeschenk. De Scotia lichte donsjas met logo heeft een stormflap, elastiek bij de manchetten en de onderzijde van het jack en verschillende zakken. De bedrukte donsjas is van uitstekende kwaliteit en zeer comfortabel.

Neem een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com en laat u verrassen door ons uitgebreid aanbod aan promotioneel textiel. De te bedrukken donzen jas kunt u bestellen in verschillende kleuren zodat u uw bedrijf kunt promoten in de juiste kleur. De dames en heren donsjas als relatiegeschenk zal met open armen worden ontvangen door uw relaties!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor donsjassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: