Douche radio's

Douche radio's met bedrukking

Een bedrukte doucheradio is een radio waarnaar u in de badkamer kan luisteren, tijdens het nemen van een bad of douche. Een doucheradio is dus waterdicht. De doucheradio kan met behulp van een omhangkoordje of haak worden opgehangen, of de doucheradio heeft een sterke zuignap waardoor je de doucheradio aan de muur kunt hangen.

Extra opties voor een doucheradio kunnen tijdsaanduiding en een wekker zijn. De doucheradio kan in verschillende flashy kleuren worden gekocht.

Doordat een doucheradio een leuk gadget is, is het uitstekend te gebruiken als relatiegeschenk. De doucheradio kan dan worden bedrukt met het logo van uw bedrijf. Wanneer u op de link bovenaan klikt, kan u ons assortiment aan doucheradio's bekijken.

Vindt u niet de doucheradio die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de doucheradio aanvragen Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor douche radio's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: