Draadloze computermuizen

Draadloze computermuizen met bedrukking

 

Draadloze computermuizen zijn onmisbaar op kantoren en in andere bedrijven waar de computer centraal staat. HSG Relatiegeschenken kan de draadloze muis goedkoop bedrukken met logo en tekst. Met de gepersonaliseerde draadloze computermuis kunt u uw bedrijf dagelijks onder de aandacht brengen bij uw doelgroep.

HSG Relatiegeschenken heeft een ruim assortiment aan draadloze computermuizen en andere kantoorartikelen. De draadloze muis kan eenvoudig en voordelig bedrukt worden naar uw eigen wens. Zo kunt u ervoor kiezen om de muis te voorzien van uw logo of een pakkende slogan. Dit maakt de draadloze computermuis perfect inzetbaar als promotiemiddel en relatiegeschenk! Kabelloze laptopmuizen met bedrukking worden dagelijks gebruikt en komen daardoor vaak onder ogen. De naamsbekendheid van uw bedrijf, organisatie of winkel zal hierdoor alsmaar groter worden!

Met een draadloze muis bent u nooit meer afhankelijk van de lengte van een kabel. De USB receiver kan in de USB poort van de computer geplugd worden en zo is er snel en eenvoudig verbinding gemaakt tussen de snoerloze computermuis en de computer of laptop. De gevoeligheid van de wireless muis kan op 3 verschillende niveaus worden ingesteld, wat vooral erg handig is bij games. De bedrukte computermuis als relatiegeschenk is een praktische keuze die tijdens ons dagelijks werk goed van pas komt.

De bedrukte computermuis zonder kabel is een erg populair relatiegeschenk omdat ze uitstekend dienen als reclameartikelen. Een blikvanger voor uw bedrijf! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u een greep uit ons ruim assortiment vinden. Laat uw wensen horen en onze specialisten gaan opzoek naar de meest geschikte computer- of laptopmuizen voor uw bedrijf. Van ergonomische muizen tot draadloze muizen met DPI-functie: ons aanbod is enorm. Bent u geïnteresseerd in de draadloze computermuizen met logo dan kunt u gratis en vrijblijvend een offerte en bedrukkingsvoorstel aanvragen. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over het goedkoop bedrukken van optische muizen en computer accessoires. Onze medewerkers adviseren u graag!

Draadloze computermuizen met logo zijn erg gewilde relatiegeschenken: origineel, functioneel en blijvend! Bij HSG Relatiegeschenken kunt u goedkoop en eenvoudig de bedrukte muizen bestellen met een eigen ontworpen bedrukking. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draadloze computermuizen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: