Draadloze Koptelefoons

Draadloze Koptelefoons met bedrukking

 

Productomschrijving

Een Draadloze koptelefoon die volledig over de oren valt. Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een 200 mAh batterij, werkt op bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 meter en een speeltijd van ongeveer 6 uur. Door zijn ingebouwde handsfree functie kun je ook telefoongesprekken aannemen en is hiermee dus een multifunctionele draadloze koptelefoon, die u ontzettend veel plezier gaat bezorgen. Het unieke aan deze draadloze koptelefoon is, dat deze bekleed is met een trendy stof en eenvoudig op te vouwen is. De draadloze headset wordt geleverd met een usb kabel.

Bedrukte draadloze koptelefoon

U kunt de bedrukte draadloze koptelefoon bedrukken met uw bedrijfslogo, tekst of andere reclame-uiting. Door de draadloze hoofdtelefoon met logo te bedrukken met uw bedrijfslogo creëert u een trendy en uniek geschenk, dat geweldig is om weg te geven of om te krijgen. Iedereen gebruikt tegenwoordig weer de koptelefoons die de hele oor bedekken voor een beter geluid, bedrukt met uw logo promoot u dus uw bedrijf op een leuke en hippe manier uw bedrijf.

Draadloze koptelefoons met logo

Deze draadloze koptelefoons met logo zijn eenvoudig en snel te bestellen bij HS Relatiegeschenken. Wanneer u ons voorziet van uw bedrijfslogo, tijdens de offerte aanvraag, maken wij graag een digitaal voorbeeld voor u. Op deze wijze krijgt u vooraf een goede indruk, hoe uw logo op de bedrukte draadloze hoofdtelefoon eruit komt te zien. Spreekt de draadloze koptelefoon u aan? Klik dan op onderstaande link voor bijpassende producten.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draadloze koptelefoons? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: