Draadloze oordoppen met powerbank

Draadloze oordoppen met powerbank en bedrukking

 

Productbeschrijving

De draadloze oordoppen met powerbank zijn oordopjes waarmee u muziek kunt luisteren, maar de oordopjes hebben geen snoer. U hoeft de oordopjes dus bijvoorbeeld niet in uw telefoon te stoppen, maar alleen in uw oren. Hierdoor hebt u geen last meer van snoeren die in de weg zitten of in de knoop raken. De oordoppen zijn zilver met zwart van kleur. Bij deze draadloze oordoppen is een powerbank inbegrepen. De powerbank beschikt over 2000 mAh en is gemaakt van aluminium. De powerbank kan zowel de oordoppen, als een mobiele telefoon opladen. De wireless oordoppen hebben anderhalf uur nodig om volledig op te laden, waarna ze een speelduur van ongeveer drie uur hebben. U kunt de oordoppen eenvoudig verbinden met Bluetooth 4.0 en ze zijn te gebruiken tot op tien meter afstand.

Bedrukte draadloze oordoppen met Powerbank

Bedrukte draadloze oordoppen met powerban besteld u natuurlijk bij HSG Relatiegeschenken. Wij bieden u de mogelijkheid om de powerbank te laten voorzien van een mooie bedrukking. Zo kunt u de powerbank laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Ook kunt u de bedrukte draadloze oordoppen met powerbank laten voorzien van een persoonlijke boodschap of een afbeelding. De draadloze oordoppen met powerbank en opdruk is erg geschikt om in te zetten als reclamemiddel voor uw bedrijf. Door de bedrukte draadloze oordoppen met powerbank uit te delen aan klanten en zakenrelaties, maakt u mensen blij met een nuttig cadeau én u maakt op een leuke manier reclame voor uw bedrijf.

Draadloze oordoppen met powerbank en logo online bestellen

De draadloze oordoppen met powerbank en logo, bestelt u eenvoudig bij HSG Relatiegeschenken. Wanneer u een offerte aanvraagt, zullen onze medewerkers contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze medewerkers als u nog vragen heeft. Zij helpen u graag verder! Wanneer u ons vooraf uw reclame-uiting mailt, zullen wij een digitaal voorbeeld voor u opmaken, zodat u vooraf een goede indruk kunt krijgen van uw logo op de Draadloze oordoppen met powerbank.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draadloze oordoppen met powerbank? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: