nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDraagbare scanners

Draagbare scanners met bedrukking

 

De draagbare scanner is een scanner die ontzettend handig op bureau of op kantoor. De draagbare scanner is ook uitermate geschikt voor op zakenreis. De bedrukte draagbare scanner kan kleuren scannen in 300/600 dpi. Slaat JPG direct op MicroSD-kaart op. Dit is de perfecte oplossing hij is klein en gebruiksvriendelijk. De MicroSD-kaart zit er niet bij inbegrepen.

U kunt de draagbare scanner laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Hierdoor wordt de draagbare scanner persoonlijker en alleen naar uw bedrijf gericht. De draagbare scanner is perfect als relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel.

De bedrukte draagbare scanner als relatiegeschenk is absoluut een must have op elk bureau en zakenreis, het zal bij vele dingen u goed van pas komen.

Indien u vragen heeft over de draagbare scanner bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draagbare scanners? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: