Draagbare Trikant kokers met bloembollen

Draagbare Trikant kokers met bloembollen en bedrukking

 

U kunt het draagbare Trikant koker met bloembollen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De Trikant koker met bloembollen met opdruk is ontzettend leuk als relatiegeschenk en promotiemiddel. De koker met bloembollen is een leuk geschenk voor mensen die dol zijn op tuinieren en als geschenkje in de tuinbranche. De bloembollen zullen zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

In ons assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de draagbare Trikant koker met bloembollen. U vindt zoal de planttas met bloembollen, het kruidenkistje met 4 verschillende keukenkruiden en het authentiek bollenkratje vol met bloembollen.

Bestel de draagbare Trikant koker met bloembollen op HSG Relatiegeschenken en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draagbare trikant kokers met bloembollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: