Draagtassen PP woven

Draagtassen PP woven met bedrukking

 

De bekende boodschappentassen zijn gemaakt van sterk PP woven materiaal. Deze shoppers zijn ruim, sterk en gemakkelijk mee te nemen. Een bedrukte shopper tas gemaakt van polypropylene is de juiste tas voor het zware werk. De shoppers zijn bekend geworden van de supermarkten maar zijn tegenwoordig inzetbaar in iedere branche! Zo hebben ook andere winkels deze tassen ontdekt zoals de bakker en de slager.

Wij kunnen de PP woven draagtas compleet naar uw wens bedrukken met een logo en/of tekst. Er zijn verschillende bedrukkingmogelijkheden waardoor u de shoppers net iets meer karakter kunt geven. U kunt de boodschappentas compleet in uw huisstijl laten bedrukken door zelfs de biesjes en de lussen met de bedrukking te laten matchen! Of wat denkt u van een contrasterende kleur? Dat maakt de boodschappentassen nog opvallender! De bedrukte PP geweven draagtassen zijn echte reclamemakers die keer op keer over straat gaan. Hierdoor wordt uw naamsbekendheid alsmaar groter. De te bedrukken draagtassen zijn er in alle soorten en maten. Zowel luxe draagtassen met opdruk als goedkope tassen zijn verkrijgbaar.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de PP boodschappentas met opdruk. Een offerte kan gratis worden opgevraagd. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken in de vorm van tassen. Wij bieden een ruim assortiment aan te bedrukken boodschappentassen, bedrukte PP woven draagtassen, plastic tassen met opdruk en bedrukte shoppers. Wij garanderen goede kwaliteit, een snelle levering en lage prijzen. Zo kunt u met een smal budget een breed publiek bereiken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draagtassen pp woven? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: