Draaiende klokken met fotolijst

Draaiende klokken met fotolijst en bedrukking

 

De draaiende klok met fotolijst is een fotolijst waar u de klok kunt draaien aan de andere kant kunt u er een foto insteken. De bedrukte draaiende klok met fotolijst is ontzettend leuk in bijvoorbeeld de woonkamer. De draaiende klok met fotolijst heeft een chique uitstraling. De draaiende klok met opdruk is mooi als decoratie en is daarnaast nog een ontzettend nuttig product.


U kunt de klok met fotolijst laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. De klok met fotolijst is een leuk als giveaway voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen. De klok is ook geschikt als relatiegeschenk. De klok met fotolijst is leuk om te geven en te krijgen. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten. Doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij u en uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de draaiende klok met fotolijst bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor draaiende klokken met fotolijst? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: