nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDrank viltjes

Drank viltjes met bedrukking

Wij kunnen drankviltjes voorzien van een promotietekst naar wens tegen een scherpe prijs. Het bedrukte drank viltje is milieuvriendelijk en perfect inzetbaar als relatiegeschenk. Zo komt uw reclame bij alle gasten terecht!

Meestal worden drankviltjes bedrukt met reclame voor bier of een andere drank dat in het café geschonken wordt. Doordat onze gepersonaliseerde horeca viltjes een elegante uitstraling hebben, zijn ze naast bierglazen ook bijzonder geschikt voor wijnglazen en andere dranken. De drank viltjes kunnen voorzien worden van een eigen opdruk met bijvoorbeeld een logo, slogan of een leuke boodschap. Wij bedrukken de drank viltjes in alle gewenste kleurencombinaties zodat u de huisstijl van uw bedrijf kunt bewaren. 

Horeca papier viltjes hebben praktische waarde maar zijn daarnaast ook elegante en originele promotieartikelen. Doordat het drank viltje compleet naar uw wens te bedrukken is met een opdruk, kunt u reclame maken met drank viltjes die het beste bij u en uw bedrijf passen! Zeker voor horeca gerelateerde bedrijven zoals cafés, restaurants en slijterijen zijn full-color drankviltjes perfecte relatiegeschenken. Zeer geschikt om onder de aandacht te blijven maar u kunt de bedrukte onderzetters ook gebruiken om bijvoorbeeld een evenement of een actie aan te kondigen.

De dunne milieuvriendelijke drank viltjes geven net die extra draai aan uw horeca bedrijf. Bij twijfel kunt u naar aanleiding van uw specifieke wensen altijd even informeren wat er mogelijk is. Laat u verrassen door onze vele mogelijkheden. Ons aanbod aan horeca drukwerk is enorm! Een greep uit ons assortiment kunt u bezichtigen op www.hsg-relatiegeschenken.com. Maak uw wensen kenbaar en samen gaan we opzoek naar het best passende relatiegeschenk voor uw relaties; met of zonder bedrukking. Een goed gekozen relatiegeschenk heeft een hoge attentiewaarde waardoor de herinnering lang blijft hangen. HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van persoonlijke relatiegeschenken en promotieartikelen. Wij staan garant voor een snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen.

De dunne drank viltjes zijn geschikt als onderzetter voor alle drankjes (bier, frisdrank, wijn, cocktails) en kunnen in full colour worden bedrukt met uw opdruk. Een originele en effectieve manier van reclame maken waardoor doelstellingen worden vertaald in resultaten!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drank viltjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: