nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDrankdispensers

Drankdispensers met bedrukking

Drankdispensers kopen tegen een scherpe prijs

Een drankdispenser is een ware aanwinst voor op iedere tafel. Een drankdispenser ziet er namelijk bijzonder leuk uit en is bovendien ook nog geschikt om een flinke hoeveelheid drank in te doen. De drank kunt u vervolgens middels een kraantje eenvoudig uit de dispenser tappen. Er kunnen verschillende soorten drank in een drankdispenser worden gedaan zoals bijvoorbeeld limonade, vruchtenwater of frisdrank. Een drankdispenser is ideaal voor tijdens bijvoorbeeld etentjes, feesten of bijeenkomsten. Iedereen kan namelijk eenvoudig zelf een lekker glas drinken inschenken. Indien gewenst kunnen er bijvoorbeeld ook ijsklontjes of stukjes fruit aan de drank van uw keuze worden toegevoegd. Op hsg-relatiegeschenken.com kunt u terecht voor verschillende soorten drankdispensers. Wat vindt u bijvoorbeeld van onze glazen drankdispenser met metalen onderzetter (zie afbeelding)? Onze goedkope drankdispensers zijn van hoge kwaliteit en zijn bijzonder geschikt om cadeau te doen aan klanten of relaties.

Drankdispensers met bedrukking

Een gevulde drankdispenser heeft al een uitstraling op zich. Nog mooier wordt het natuurlijk wanneer u kiest voor een bedrukte drankdispenser als relatiegeschenk. Een drankdispenser met bedrukking is natuurlijk een uniek product. Daarbij is een drankdispenser met opdruk een ideaal middel om de bekendheid van uw merk of bedrijf te vergroten. Het bedrukken van drankdispensers doen wij van HSG met de grootste zorg en nauwkeurigheid. U kunt uiteraard zelf bepalen wat u op de drankdispenser(s) van uw keuze wilt hebben. Een drankdispenser met logo is bijvoorbeeld één van de vele verschillende mogelijkheden. Heeft u interesse in gepersonaliseerde drankdispensers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze te bedrukken drankdispensers.

Gratis offerte voor (on)bedrukte drankdispensers

Al onze drankdispenser relatiegeschenken zijn zeer geschikt om uw relaties in het zonnetje wilt zetten omdat u ze wilt bedanken of wilt verrassen. Heeft u één of meerdere modellen gezien op onze site die u aanspreken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. Onze medewerkers zorgen er dan persoonlijk voor dat u deze zo spoedig mogelijk in uw mailbox vindt. U kunt bij uw aanvraag direct aangeven in welk aantal u interesse heeft en of u eventueel een bedrukking wenst. Ook bij eventuele vragen over te bedrukken drankdispensers helpen wij u graag.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drankdispensers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: