Drankendragers met lanyard

Drankendragers met lanyard en bedrukking

 

Vervelend wanneer je aan de bar drankjes aan het bestellen bent voor vrienden en er vervolgens achter komt dat je handen te kort komt om de drankjes zonder te morsen op de goede plaats te krijgen. De drankendrager komt dan zeer goed van pas! Met de drankendrager kunnen gemakkelijk zes volle glazen worden vastgehouden in één hand. De drankendrager heeft verschillende namen zoals cupholder, bekerdrager, bierwaaier, bierhouder of glazendrager.  Het is een inklapbare houder die bestaat uit drie verschillende houders met twee gaten. Op deze manier kan de houder uitgeschoven worden voor drie, vier, vijf of zes glazen. In ingeklapte toestand is de bierhouder geschikt voor twee glazen. De drankendrager is voorzien van een ophangoog voor een keycord of lanyard zodat de bierdrager gemakkelijk kan worden meegenomen en niet snel te verliezen is.

Wij kunnen de dranken drager met lanyard voorzien van een opdruk met bijvoorbeeld de naam, het logo en de slogan van uw bedrijf, kroeg of sportvereniging. De kunststof houder met lanyard is ideaal om te bedrukken met logo zodat de drankendrager perfect inzetbaar is als relatiegeschenk. De bedrukte drankendrager met keycord is gemaakt van kunststof en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op deze manier kunt u uw bedrijf promoten in de kleuren van uw huisstijl. De lanyard drankendrager met logo past door de brievenbus en is tevens perfect inzetbaar als give-away op beurzen en evenementen. Zo bereikt u met een klein budget een groot publiek.

De keycord drankendrager met logo is een origineel, praktisch en blijvend geschenk en is zeer geschikt voor onder andere cafés, restaurants, bierbrouwerijen, catering bedrijven en evenementen organisaties.  Zo kan de bedrukte dranken drager gebruikt worden in het bedrijfsleven, in de kantine of op evenementen. Op onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te bedrukken bekerhouders als relatiegeschenken. Wij bieden lage prijzen, een goede kwaliteit en snelle levering. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers bij vragen of opmerkingen. Wij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drankendragers met lanyard? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: