nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comDriemaandskalenders

Driemaandskalenders met bedrukking

 

De driemaandskalender is uitermate leuk ontworpen. De lopende maand heeft een witte achtergrond. De voorgaande en de komende maand hebben een grijze achtergrond. De dagen zijn duidelijk aangegeven. Door het rode vierkantje kunt u gemakkelijk zien welke datum het is.

U kunt de driemaandskalender laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en wordt het een perfecte manier om uw bedrijf te promoten. De bedrukking komt boven de drie maanden te staan. Doordat de bedrukking er groot en opvallend staat komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

Bent u op zoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotieproducten doordat er een ruime keuze is kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor driemaandskalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: