Drinkflessen en bakjes

Drinkflessen en bakjes met bedrukking

 

De drinkfles en bakje is een handig product voor je hond. Je kan de drinkfles meenemen zodat je altijd drinken voor je hond bij hebt. De drinkfles zit met de dop vast in het bakje, je kan de fles zo draaien in het bakje dat het water het bakje in loopt. Je kan de fles dan losmaken van het bakje zodat je hond uit het bakje kan drinken. Aan het drinkbakje zit een touw zodat je de drinkfles en bakje makkelijk ergens aan kunt hangen of mee kunt nemen. Dit product is dus ideaal voor als je weg gaat samen met je hond. Het is niet meer nodig om aan andere mensen een bakje en water te vragen omdat je het nu zelf hebt in de drinkfles en bakje. De drinkfles en bakje als relatiegeschenk zijn gemaakt van polypropeen waardoor het een stevig product is zodat je er lang mee kan doen. De afmetingen van de bedrukte drinkfles en bakje zijn 190x65x70 mm.

De drinkfles en bakje is een uitermate geschikt product voor bijvoorbeeld dierklinieken, hondenpensions of trimsalons. De drinkfles en bakje zijn een leuk product als relatiegeschenk. Het is een zeer nuttig product, zo is het probleem dat je onderweg geen drinken hebt voor je hond opgelost door de drinkfles en bakje. Je kan de drinkfles en bakje ook laten bedrukken zodat het ook een geschikt reclame middel wordt. De bedrukking komt op de voorzijde van de drinkfles en bakje zo kunnen veel mensen de bedrukking van je bedrijf of logo zien, en krijg je meer naamsbekendheid.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drinkflessen en bakjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 382 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: