Drinkflessen

Drinkflessen met bedrukking

Een bedrukte drinkfles is zoals het woord zelf zegt: een fles om uit te drinken. Het handige aan een drinkfles is dat het een speciale dop heeft die goed afsluit, waardoor de drinkfles geen water lekt. Daardoor gebruiken vooral sporters drinkflessen. Maar ook kinderen en trekkers gebruiken een drinkfles. Andere namen voor een drinkfles zijn bidon of drinkbus. Er zijn drinkflessen in alle soorten, maten en kleuren.

Als relatiegeschenk is een drinkfles uitermate geschikt. Veel mensen maken immers gebruik van een drinkfles. Ook kan u drinkflessen gemakkelijk laten bedrukken met uw logo.

Ons assortiment van drinkflessen kan u terugvinden onder de link hierboven. Met de link onderaan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een drinkfles. De medewerkers van HSG relatiegeschenken nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drinkflessen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: