Drop

Drop met bedrukking

Drop is een typisch Hollands soort snoepgoed en wordt hier dan ook veel gegeten. Drop wordt ook vaak gebruikt als weggevertje, bijvoorbeeld aan mensen die niet in Nederland wonen. Drop is in allerlei verschillende vormen verkrijgbaar. Drop kan ook in verschillende soorten verpakkingen en thema’s worden uitgegeven.

We hebben bijvoorbeeld drop in een blik. Een blik is erg fijn verpakkingsmateriaal. Een blik kan namelijk telkens weer opnieuw geopend en gesloten worden. Drop in blik kan gemakkelijk worden meegenomen en worden uitgedeeld. Ook kan de blik worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst hierdoor wordt het een prima promotiemiddel.

Drop is ook in verschillende thema’s verkrijgbaar zo is er bijvoorbeeld autodrop, gereedschapdrop en verkeersdrop.

De drop heeft dan een vorm van een bepaald thema, bijvoorbeeld drop in de vorm van een motor hoort bij het thema verkeersdrop. Thema drop is een perfect geschenk voor bedrijven, u kunt de drop dat goed bij uw imago past als promotiemiddel gebruiken.
Drop kan ook in de zakjes worden verpakt. De zakjes drop kunnen gemakkelijk worden uitgedeeld en kunnen dan ook dienen als give-away op beurzen. Er zijn bijvoorbeeld zakjes met muntdrop en nog vele andere soorten.

De zakjes drop zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kan naar eigen wens worden bedrukt. Hierdoor wordt het een leuk relatiegeschenk, een persoonlijk product.

Drop is een prima promotiemiddel en relatiegeschenk. Het is er in allerlei varianten zodat u zelf kunt kiezen welke drop het beste bij u en uw bedrijf past. Door de verpakking van de drop te bedrukken zal uw bedrijf meer naamsbekendheid krijgen en in aanzien stijgen.
Wilt u meer weten over de drop kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie of een offerte.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor drop? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: