Droprol in flowpacks

Droprol in flowpacks met bedrukking

 

Al vanaf oudsher kunnen we niet meer zonder snoep. Snoep wordt door de meeste mensen dagelijks gegeten. Met snoep bedoelen we lekkernijen die voornamelijk uit suiker bestaan. Zeer bekend snoepgoed is de droprol, misschien beter bekend als de drop jojo. Het is een dropstreng die strak tot cirkel is opgerold. Deze droprol is per stuk verpakt in een flowpack. De verpakking kan naar eigen wens worden bedrukt met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf. Dit zoete dropje in flowpack verpakking is daarom ideaal als relatiegeschenk en perfect inzetbaar als promotiemiddel of give-away op beurzen en/of evenementen.

U kunt op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com terecht voor het eenvoudig en voordelig bestellen van de droprollen in bedrukte flowpacks. De bedrukte verpakking zorgt voor optimale promotie voor uw bedrijf. Omdat snoepgoed bij zowel jong als oud in de smaak valt, worden de droprollen in gepersonaliseerde zakjes met open armen ontvangen door uw relaties.

Bent u overtuigd en wilt u de dropjojo in flowpack als relatiegeschenk bestellen? De droprollen met bedrukking zijn op onze website te bezichtigen net als al ons ander gepersonaliseerd snoepgoed. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers indien u vragen en/of opmerkingen heeft over de dropjes in flowpack of over een van onze andere producten.
 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor droprol in flowpacks? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: