Prijs op aanvraag

A225-Pakket-12c

Bekijk en bereken
Dropruitjes

Dropruitjes met bedrukking

De dropruitjes zijn bekend en geliefd onder de mensen, daarom is het de perfecte vulling in een glazen pot, glazen stolp of blokzakje als relatiegeschenk! De dropruitjes zijn mooi verpakt en de verpakking kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de bedrukking komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

Vullingen die aan de dropruitjes gerelateerd zijn, zijn de munten, het gemengde drop en het Engelse drop.

In ons assortiment vindt u naast dropruitjes een groot aanbod aan andere vullingen. U vindt o.a. dropstaafjes, kauwgomballen, vruchtenhartjes en gemengde drop. In ons assortiment hebben we verschillende maten van de glazen stolp, glazen pot en het blokzakje met kopkaartje. De glazen stolp is verkrijgbaar in 0,5 L, 0,75 L en 2 L. De glazen pot is verkrijgbaar in 0,2 L, 0,4 L, 0,9 L, 1,5 L en 2 L. Het blokzakje met kopkaartje is verkrijgbaar in small, medium en large.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dropruitjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: