nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 2.55

Can dropstaafjes

€ 1.60

Transparante kubus dropstaafjes

€ 4.50

klein verfblikjes met label

Dropstaafjes

Dropstaafjes met bedrukking

De dropstaafjes zijn typisch Nederlands en daarom perfect als relatiegeschenk of promotiemiddel. De dropstaafjes zijn verpakt in een blokzakje met kopkaartje of een glazen pot. Uw bedrijf zal op deze manier constant onder de aandacht blijven bij uw relaties.

U kunt het blokzakje met kopkaartje en de glazen pot met vulling laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De glazen pot of het blokzakje met dropstaafjes is geschikt als relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De glazen pot of het blokzakje met dropstaafjes zal zeker gewaardeerd worden door uw personeel, zakenpartners en klanten.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vulling voor in de glazen pot of het blokzakje. U vindt onder andere jelly beans, spekken, tum tum en wijnballen. U vindt ook verschillende maten van het blokzakje en de glazen pot. Er zijn drie maten van het blokzakje met kopkaartje. Van de glazen pot zijn er negen maten. U vindt in het assortiment van HSG-Relatiegeschenken glazen potten van 0,2 liter tot 2 liter. 

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dropstaafjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: