Druivensuiker rollen

Druivensuiker rollen met bedrukking

 

De druivensuikerrol is een rolletje met snoepjes met pepermunt of fruitsmaak. Er zijn verschillende druivensuikerrolletjes verkrijgbaar, waarbij gekozen kan worden uit 14, 12 of 9 tabletjes. De diameter en de lengte van de rol verschilt per soort. De snoepjes zijn 24 maanden houdbaar.

De druivensuikerrol kan bedrukt worden met een tekst of logo naar keuze. De bedrukking wordt op het papieren omhulseltje gedrukt. De bedrukte druivensuikerrol is een geschikt artikel om uit te delen op beurzen of evenementen, omdat de druivensuikerrol de naamsbekendheid van het bedrijf vergroot. De snoeprolletjes zijn licht en gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen. Hierdoor wordt de naam van uw bedrijf verspreid onder de mensen.
 
Vindt u niet de druivensuikerrol die u zoekt of heeft u nog vragen over de bedrukte druivensuikerrol, neem dan gerust contact met ons op. Voor een vrijblijvende offerte kunt u hieronder op de button klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor druivensuiker rollen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: