nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 28.75

A58-8557-011999999

Druppelvangers met kaarthouder

Druppelvangers met kaarthouder en bedrukking

 

Een druppelvanger met kaarthouder is een effectieve manier van het overdragen van een boodschap of reclame maken voor uw bedrijf, merk of winkel. Deze druipringen zijn te graveren met uw eigen logo en tekst. Dit maakt de druppelvangers met logo een blijvend, origineel en praktisch relatiegeschenk voor al uw relaties en een perfect promotiemiddel voor u.

Veel gelegenheden gaan gewoonlijk gepaard met een goed glas wijn of champagne omdat er iets gevierd moet worden. Een accessoire uit deze categorie is daarom altijd een succes als relatiegeschenk of promotieartikel! Wilt u uw relaties bedanken voor de samenwerking of wilt u uw klanten uit blijk van waardering verrassen met een origineel en praktisch relatiegeschenk? Een nuttig relatiegeschenk zoals een druppelvanger met kaarthouder wordt door veel mensen op prijs gesteld. De druppelvanger met kaarthouder kan compleet naar uw wens gepersonaliseerd worden door middel van een gravering. U kunt een persoonlijk bericht op de fles achterlaten zodat u nog lang onder de aandacht blijft bij uw klanten, personeel en relaties. Persoonlijke geschenken doen het altijd goed!

Met de gepersonaliseerde druppelvangers zullen er geen wijndruppels vanaf bovenaan de fles naar beneden lopen zodat de fles niet vies wordt en uw handen niet gaan plakken. De metalen druipring is glanzend verchroomd en de binnenkant is bekleed met vilt om de druppels op te vangen. De druipring met kaarthouder kan voorzien worden van een naar eigen wens samengesteld kaartje. Zo is de kaarthouder ook bruikbaar als reserveringskaart houder. Zo kunt u ervoor zorgen dat het kaartje bedrukt is met de belangrijkste bedrijfsgegevens zoals het logo, de bedrijfsnaam en een pakkende slogan.

Bent u geïnteresseerd in onze metalen druppelvanger met kaarthouder? Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een van onze bedrukte wijnartikelen. Naast gegraveerde druppelvangers met een kaarthouder leveren wij ook andere wijnaccessoires en complete wijnsets met gravure. Onze medewerkers adviseren u graag. Door onze jarenlange ervaring in het bedrukken en graveren van promotieartikelen kunnen wij u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen garanderen.

De gegraveerde druppelvanger met kaarthouder kunt u goedkoop bestellen bij HSG Relatiegeschenken. De metalen druipringen met gravure kunnen voorzien worden van een gepersonaliseerd kaartje voor optimale reclame en naamsbekendheid. Lage prijzen, goede kwaliteit en snelle levering gegarandeerd.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor druppelvangers met kaarthouder? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: