DVD spelers

DVD spelers met bedrukking

Een bedrukte DVD speler is een apparaat om DVD’s af te spelen. De DVD speler moet aan de televisie worden aangesloten, maar er bestaan ook DVD spelers die een eigen LCD display hebben, de zogenaamde draagbare DVD speler. De meeste DVD spelers worden in China gefabriceerd. Je kan een dvd ook bekijken op je computer, maar dan moet je computer wel een DVD-station hebben.

Vooral de draagbare DVD spelers zijn een leuk idee als relatiegeschenk. De DVD speler kan dan bedrukt worden met het logo van uw bedrijf en zo een persoonlijke touch krijgen. Vooral als eindejaarsgeschenk is de draagbare DVD speler een hot item.

Door bovenaan verder te klikken krijgt u enkele DVD spelers te zien. U kunt echter ook altijd contact opnemen in verband met een DVD speler met één van onze medewerkers. Hij/zij zal u dan telefonisch al de informatie geven die u nodig heeft.

Vindt u niet de DVD-speler die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor de DVD-speler aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dvd spelers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: