Dynamo radio's met zaklamp

Dynamo radio's met zaklamp en bedrukking

 

Een dynamo radio met zaklamp heeft het voordeel dat het gebruik ervan u geen stroom of batterijen kost. U kunt de energie namelijk zelf opwekken door met de hand aan de dynamo te draaien. De dynamo radio met zaklamp is daarna te gebruiken tot de energie op is en dan moet hij weer opnieuw worden opgedraaid. De dynamo radio met zaklamp is voornamelijk van kunststof en volledig waterdicht. Door zijn handige formaat is de dynamo radio met zaklamp eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld uw jaszak.


De dynamo radio met zaklamp is leverbaar in diverse kleuren. Ook is de dynamo radio met zaklamp een geschikt relatiegeschenk. De dynamo radio met zaklamp is namelijk geheel te bedrukken zoals u dat wilt. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw logo of tekst op het radiootje laten drukken. Bedrukking van alle zijden is mogelijk. Een bedrukte dynamo radio met zaklamp is daarom een uitstekend promotiemiddel!


Gebruik onderstaande link om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Voor meer informatie of vragen over de dynamo radio met zaklamp, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor dynamo radio's met zaklamp ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: