nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comE-book readers

E-book readers met bedrukking

Wanneer u de E-Bookreader laat bedrukken wordt het een persoonlijk product. U geeft een eigen draai aan de E-Bookreader zodat deze nooit hetzelfde is als een ander. De E-Bookreader met opdruk is een leuk product om cadeau te doen, iedereen zal er blij mee zijn het is een echte trend dus u zal een goede indruk maken bij al uw relaties en vrienden. Wanneer u uw bedrijfsnaam en/of logo op de E-Bookreader laat bedrukken is het ook een goed promotiemiddel. Doordat het een stijlvol product is zal uw bedrijf flink in aanzien stijgen.

Er zijn twee verschillende soorten E-Bookreaders als relatiegeschenk verkrijgbaar. Er is een E-Bookreader met een beeldscherm van 5 Inch en een van 6 inch. Zo kunt u de tekst heel duidelijk van het beeldscherm aflezen, zodat het net zo makkelijk leest als uit een boek. In de bedrukte E-Bookreaders zit ook een mp-3 speler met ingebouwde speakers. Ook zitten er oortjes bij de E-Bookreader zodat u ook muziek kan luisteren. De E-Bookreader is dus voor meerdere doeleinden geschikt.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor e-book readers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: