Eco Giftsets

Eco Giftsets met bedrukking

 

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke kantoorset? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de eco giftset. De producten die in de kantoorset zitten, zijn milieuvriendelijk. In de eco giftset zitten verschillende producten zoals een pen, potlood, gum, puntenslijper en liniaal. In de eco giftset zit ook 2 kleine bloknoten. De eco giftset is ontzettend handig voor op bijvoorbeeld kantoor, het heeft alles wat u nodig heeft.

U kunt de eco giftset bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. De eco giftset is al een geschikt relatiegeschenk, en doormiddel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en open dagen als giveaway. Doordat de eco giftset ontzettend milieuvriendelijk en handig is zal het zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Bent u opzoek naar een ander milieuvriendelijk promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan milieuvriendelijke producten. Doordat er een ruime keuze is, kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die het beste bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor eco giftsets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: