Eco-muizen

Eco-muizen met bedrukking

 

Met een muis kunt u met uw hand de cursor op het computerscherm bewegen. Er zijn zowel draadloze muizen als muizen met draad. Over het algemeen heeft een muis 2 of 3 drukknoppen en een scrollwieltje. Een bedrukte ECO muis heeft ook een eco knop. Als u op deze eco knop drukt, gaat uw computer op de stand-by stand. U kunt hiermee zowel energie als geld uitsparen. Met een computerprogramma van de ECO muis als promotiemiddelwordt berekend hoeveel energie, CO2 en geld u bespaard. Zo kunt u direct zien wat u bijdraagt aan het milieu door gebruik van de ECO muis.

Het is mogelijk om een ECO muis als relatiegeschenk te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Een muis is een product dat zeer vaak wordt gebruikt en uw bedrijf zal dus steeds weer even onder de aandacht worden gebracht. Een ECO muis is daarom een geschikt promotieartikel.

We hebben nog veel meer milieuvriendelijke producten in ons assortiment zoals de energiebespaarder en de waterbesparingskit. Heeft u interesse in een bedrukte ECO muis of de andere producten? Dan bent u bij HSG aan het goede adres. Kijk voor meer informatie op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor eco-muizen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: