nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comEerste hulp pakketten

Eerste hulp pakketten met bedrukking

 

Met het eerste hulp pakket bent u voor allerlei noodgevallen voorbereid, wanneer u het eerste hulp pakket altijd bij u heeft hoeft u nergens meer bang voor te zijn. Het bedrukte eerste hulp pakket is voorzien van vijf pleisters, vier alcohol pads, verband, tape, anti-muggendoek, schaar en een non woven spons. Dus met dit eerste hulp pakket als promotiemiddel heeft u altijd producten bij de hand waarmee u een wond kunt behandelen. Met de alcohol pads kan de wond worden schoongemaakt en met het verband kan de wond worden verbonden. Het eerste hulp pakket is zeer belangrijk voor uw veiligheid en die van andere.

Het eerste hulp pakket kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De opdruk komt te staan op de box van de eerste hulp pakket, deze is gemakkelijk mee te nemen. Omdat het eerste hulp pakket zo belangrijk is voor uw en andermans veiligheid zullen uw relaties zeker onder de indruk zijn van uw bedrijf als ze de opdruk op het eerste hulp pakket zien staan. Het bedrukte eerste hulp pakket is dan ook een prima promotiemiddel.

Naast het eerste hulp pakket als relatiegeschenk hebben we ook andere soortgelijke sets. Zo hebben we het reispakket, overlevingspakket en de business set. Wilt u meet weten over de eerste hulp pakket of over de andere pakketten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor eerste hulp pakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: