Prijs op aanvraag

A225-Pakket-12c

Bekijk en bereken
Eetbaar papier

Eetbaar papier met bedrukking

Eetbaar papier is een origineel en leuk relatiegeschenk. Het is een stukje papier op A5 formaat dat opgegeten kan worden. Het papiertje heeft een vanillesmaak.

Het leuke van het papiertje is dat het voorzien kan worden van een eigen opdruk. Een snoeppapiertje met eigen opdruk is een leuke gadget om uit te delen op beurzen en evenementen om zo uw bedrijf te promoten. Het bedrukte eetbaar papier is per stuk verpakt in een transparant zakje.

Voordat het papiertje gegeten wordt, wordt er vrijwel altijd een blik geworpen op de tekst, afbeelding of het logo op het papiertje. Op deze manier komt de naam of het logo van uw bedrijf onder de aandacht, waardoor uw naamsbekendheid vergroot wordt.

Voor vragen of opmerkingen over het bedrukt eetbaar papier relatiegeschenk, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Voor meer relatiegeschenken kunt u een kijkje nemen op onze website hsg relatiegeschenken.com.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor eetbaar papier? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: