nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comElektronisch dartborden

Elektronische dartborden met bedrukking

 

Darten is een zeer populaire hobby sport bij zowel jong als oud dankzij TV-uitzendingen. Een elektronisch dartbord is een alternatief voor een normaal dartbord. Bij een elektronisch dartbord wordt er gegooid met softtip dartpijlen, wat het darten ook een stuk veiliger maakt. Ook is er minder kans op beschadiging aan de muur en de ondergrond en zijn er veel spelmogelijkheden die voorgeprogrammeerd zijn. Genoeg voordelen dus!

Het elektronisch dartbord kan worden voorzien van uw logo door middel van bedrukking. Een dartbord komt vaak onder ogen waardoor uw naamsbekendheid alsmaar zal toenemen. Het is dus een slimme zet om een elektronisch dartbord met logo te bestellen op onze website. Het bedrukte elektronische dartbord is ideaal als relatiegeschenk of voor op beurzen en evenementen. Scores bijhouden wordt een stuk makkelijker met het elektronisch dartbord!

Naast elektronische dartborden kunt u ook bij ons terecht voor reguliere dartborden. Bekijk ons compleet aanbod op www.hsg-relatiegeschenken.com. Wij bieden u een snelle levering, bedrukking van kwaliteit en lage prijzen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor elektronisch dartborden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: