nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 3.42

A36-IT3063-21

€ 7.96

A36-KC1502-03

€ 7.96

A36-KC1502-04

€ 7.96

A36-KC1502-05

E+M Houtproducten

E+M Houtproducten met bedrukking

 

E+m Holzprodukte is een Duits bedrijf dat al zijn producten van hout maakt.
Ze hebben veel verschillende producten voorbeelden hiervan zijn: houten pennen, houten krantenhouders, houten potloden, houten potlodenkoker en houten briefopeners.

De bedrukte houtproducten worden nog traditioneel gemaakt in een draaimachine, hierdoor zijn de producten van hoge kwaliteit. De houtproducten worden gemaakt van  beukenhout, essenhout, of kersenhout. De producten worden met natuurlijke olie gewassen waardoor het product glad en fijn aanvoelt.

Er zijn allerlei verschillende houten pennen een voorbeeld hiervan is de fallminestift Grip nature. Deze houten pen heeft een handgrip van kersenhout of van walnotenhout, het lichaam van de pen in mat chroom. Deze houten-pen is redelijk klein en is dus handig om mee te nemen

De houten-potloden-koker is ervoor bedoeld om je potloden in op te bergen. De houten potlodenkoker bestaat uit 2 delen de onderkant en de bovenkant. Wanneer U de bovenkant van de onderkant afhaalt kunt U de potloden van hout in de koker stoppen of ze eruit halen. Bij de houten potloden koker zitten 6 houten-kleurpotloden. De vorm van de houten potloden koker is hetzelfde als een potlood, aan de bovenkant van de koker zit een gekleurde punt dat de punt van het houten potlood moet voorstellen.

Met de potloodverlanger kunt U uw houten-potloden langer maken. De potloodverlanger bestaat uit een deel van mahoniehout of walnotenhout dit stuk zit vast aan nikkelen klem.
Deze klem kunt U aan uw potlood klemmen en zo wordt uw potlood langer.

De houtenbriefopeners zijn ervoor gemaakt om brieven makkelijk en snel open te kunnen maken. De houten-briefopener bestaat uit een zink gegoten mesje met bijvoorbeeld een vernikkeld glanzend mes, maar er zijn ook andere soorten messen. Het handvat van de briefopener van hout bestaat uit mahoniehout. Dit is natuurlijk een voorbeeld,  er zijn nog vele andere houten-briefopeners. 

De houten producten zijn een zeer goed promotiemiddel, de producten zijn origineel en vallen op. De houtproducten zijn zeer stijlvol en erg handig. Doordat er zoveel verschillende hout producten zijn is er voor iedereen wel een geschikt product. U kunt de producten van hout ook laten bedrukken hiermee geeft U uw hout-product een eigen draai.

Het assortiment hout-producten van HSG relatiegeschenken kunt U terugvinden door te klikken naar onze zoekpagina bovenaan de pagina. Kun je je gewenste hout product niet vinden? Laat dat ons dan weten en wij helpen U verder met uw zoektocht.

Kunt U geen houtproduct vinden dat U aanspreekt, kunt U altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met al de specificaties die U wenst voor het houtproduct.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor e+m houtproducten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: