Emaille Borden

Emaille Borden met bedrukking

Bent u op zoek naar een product dat het beste uw bedrijf kan promoten? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk het emaille bord. Emaille is gemaakt is van gesmolten glas gemengd met kleurpigmenten, dat is aangebracht als beschermlaag en ter decoratie op voorwerpen van metaal. Een emaille bord is een metaal bord met uw bedrijfslogo en/of tekst erop bedrukt. Het emaille bord is het perfecte promotiemiddel om uw bedrijf op de beste manier te promoten.

U kunt bij ons de emaille borden laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doordat u het kan laten bedrukken komt uw logo en/of tekst op het emaille bord te staan. Hierdoor wordt het een perfect promotiemiddel. Het is leuk voor op beurzen en festivals. Doordat de borden overal zichtbaar zijn komt uw bedrijf vaak onder de aandacht bij uw klanten.

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een ruime keuze is, is er altijd een product dat perfect bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over het emaille bord bedrukt of onbedrukt, neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor emaille borden ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: