Emergency spaarpotten

Emergency spaarpotten met bedrukking

Een spaarpot is een artikel waar geld in opgeslagen kan worden. Het is erg handig om een spaarpot te hebben, want dan slingert het geld nooit meer los rond in huis.

De spaarpot ‘in geval van nood kapotmaken’ als relatiegeschenk is een speciale soort. Het geld kan er door een gleuf ingedaan worden, maar het geld moet er in één keer allemaal uitgehaald worden. Er zit namelijk geen stop in deze spaarpot als relatiegeschenk. In de gleuf kunnen muntjes en briefgeld gedaan worden. Het geld wat in de bedrukte spaarpot zit, kan gebruikt worden voor in noodsituaties. De spaarpot kan dus in geval van nood kapot gemaakt worden. Het is erg handig om deze spaarpot te hebben, want meestal is het vervelend om een spaarpot kapot te moeten maken, dus het geld zal langer in de spaarpot ‘in geval van nood kapotmaken’ blijven zitten. Voor mensen die sparen lastig vinden, is dit dus een goede oplossing en er is altijd geld aanwezig voor noodsituaties.

De bedrukte spaarpot ‘in geval van nood kapotmaken’ heeft aan de voorkant een ronde vorm met de tekst ‘ in case of emergency’. Tussen deze tekst zit een wit puntje met daaromheen de tekst ‘break glass’. Dit puntje is bedoeld om in te drukken of om kapot te slaan zodat het geld uit de bedrukte spaarpot als relatiegeschenk gehaald kan worden.
Onder het glas kan een persoonlijke tekst bedrukt worden. De spaarpot als relatiegeschenk kan bedrukt worden met een tekst, afbeelding of logo van het bedrijf. Dit maakt de spaarpot een uitstekend relatiegeschenk: leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Vindt u niet de spaarpot die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een spaarpot aanvragen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor emergency spaarpotten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: