Energie bespaarders

Energie bespaarders met bedrukking

 

Als u een oplader in het stopcontact steekt zonder hem te gebruiken, verspilt u energie. Dit is op te lossen door een energie bespaarder te gebruiken. De energie bespaarder schakelt elke oplader waarop geen batterij of apparaat aan het opladen is automatisch uit. Met deze stijlvolle gadget kunt u zowel energie als geld besparen. Energie bespaarders zijn gemakkelijk in gebruik. U hoeft hem namelijk enkel in het stopcontact te steken en de energie bespaarder doet zijn werk. De energie bespaarder is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Hoe minder energie er wordt gebruikt des te beter is het voor het milieu.

Uw tekst en/of logo kan op de energie bespaarder gedrukt worden. De bedrukking kunnen we geheel uitvoeren zoals u dat wilt. Als relatiegeschenk of promotiemiddel is een bedrukte energie bespaarder erg geschikt. Bij het geven van een (bedrukte) energie bespaarder denkt u niet alleen aan uw relaties, maar ook aan het milieu.

Heeft u interesse in de energie bespaarder kijk dan voor meer informatie op www.hsg-relatiegeschenken.com Via deze site kunt u uw bedrukte energie bespaarders bestellen. Wij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor energie bespaarders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: