Energie besparingssets

Energie besparingssets met bedrukking

 

Energie is erg kostbaar. Ook valt er veel geld te besparen als u minder energie gebruikt. Een energie besparingsset is bedoeld om zowel energie als geld te besparen. Een bedrukte energie besparingsset bestaat uit een batterijtester, 2 spaarlampen en een koelkasthermometer. De energie besparingsset als promotiemiddelis erg goed voor het milieu, het zorgt ervoor dat u minder CO2 produceert.

Het is mogelijk om zowel de verpakking als de producten van de energie besparingsset te bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Uw relaties zullen blij zijn met een bedrukte energie besparingsset, omdat dit een relatiegeschenk is waar uw relatie veel aan heeft. De energie besparingsset is een milieuvriendelijk product, dit wordt de laatste tijd door steeds meer mensen gewaardeerd. De energie besparingsset met opdruk is dan ook een perfect product als relatiegeschenk.

Naast de energie besparingsset als relatiegeschenk hebben we nog meer producten in ons assortiment die milieuvriendelijk zijn. We hebben bijvoorbeeld de water besparingskit en de energie bespaarder. Voor meer informatie over een energie besparingsset of een van de andere producten, kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor energie besparingssets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: