Energy repen groot

Energy repen groot met bedrukking

De energy reep groot is een geschikte reep voor mensen die meer energie nodig hebben. Bijvoorbeeld tijdens het werk, op school, na het sporten of tijdens een uitje. De energy reep is een reep verpakt in zilverfolie. De reep weegt 30 gram.

De energiereep kan bedrukt worden met een eigen tekst, afbeelding en/of logo. De opdruk wordt op de zilverfolie geplaatst. Op deze manier wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroot als de bedrukte energy reep in het zicht ligt. Vaak nemen mensen een energy reep mee als ze op pad gaan, waardoor uw bedrijfsnaam in het zicht komt.

Voor meer relatiegeschenken, gadgets en promotionele gifts, kunt u een kijkje nemen op onze website hsg relatiegeschenken. Voor vragen of opmerkingen over de bedrukte energy reep groot, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen door op de onderstaande button te klikken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor energy repen groot? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: