entreepolsbandjes

Entreepolsbandjes met bedrukking

Een bedrukt entree polsbandjeals relatiegeschenk kan gebruikt worden op evenementen, festivals of concerten waar veel mensen naartoe komen. De polsbandjes kunnen bedrukt worden met een eigen logo en/of tekst naar keuze. Bij binnenkomst krijgen de bezoekers een bandje om hun pols dat ze alleen eraf kunnen halen door het kapot te knippen. Zo is de toegang alleen voor deze mensen beschikbaar en kunnen de bezoekers het bandje niet afgeven aan iemand anders die naar binnen wil. Als het bedrukte entree polsbandje als relatiegeschenk eenmaal van je pols afgehaald is, kan deze niet meer omgedaan worden bij iemand anders. De bedrukte entree polsbandjes kunnen ook gegeven worden aan mensen die een speciale functie hebben, zoals V.I.P. Zo kunnen deze mensen onderscheiden worden van de andere mensen.

 

Er bestaan verschillende soorten en kleuren bedrukte polsbandjes als relatiegeschenk. Zo zijn er polsbandjes die je dicht kunt maken met een plakstrip (Tyvek polsbandjes) of plastic polsbandjes met een knopje (Vinyl polsbandjes).

Tyvek bedrukte polsbandjes als relatiegeschenk kunnen niet verscheurd worden en zijn waterbestendig. Ze worden meestal gebruikt voor een dag of een avond. Vinyl bedrukte polsbandjes als relatiegeschenk worden dichtgemaakt met een clip sluiting. Er zitten veel gaatjes in dit bandje, zodat het om elke pols past. Dit bedrukte entree polsbandje kan niet overgedragen worden aan iemand anders, want de clip sluiting kan niet losgemaakt worden. Het polsbandje is alleen af te krijgen door het door te knippen. Dit polsbandje is geschikt om meerdere dagen te dragen.

Een bedrukt polsbandje als relatiegeschenk kan ook handig zijn voor op een camping. Zo kan iedereen gelijk zien of iemand een betaalde plaats op de camping heeft en dus toegang heeft tot de faciliteiten en iemand die er niet thuishoort.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor entreepolsbandjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: