nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comEreaders

Ereaders met bedrukking

Een e-reader is een apparaat waarmee men digitale teksten kan lezen. De twee voornaamste vormen van digitale teksten op een e-reader zijn de e-book en de e-paper. De e-book als een boek die men kan lezen op de e-reader en de e-paper als een krant. De e-reader bestaat niet uit bedrukte papieren zoals een boek of een krant, maar uit elektronisch papier.


U kunt de e-bookreader precies na uw wens laten bedrukken. Door de bedrukking krijgt de e-reader een persoonlijke tint. U geeft een eigen draai aan de e-book zodat deze nooit hetzelfde is als een ander. U kunt bij ons de e-reader laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De e-bookreader met opdruk is een leuk product om cadeau te doen, iedereen zal er blij mee zijn. De bedrukte e-reader  is een echte trend dus zal zeker een goede indruk achter laten bij uw relaties en vrienden.


Door de bedrukking van uw bedrijfsnaam en/of logo op de e-bookreader is het ook een perfect promotiemiddel. Doordat het een stijlvol product is zal uw bedrijf flink in aanzien stijgen.
De e-reader is een heel leuk apparaat met kleuren display en multimediaspeler, en tevens een ingebouwde radio, dus behalve voor het lezen van e-books ook geschikt als video- en muziekplayer, radio en om foto’s mee te bekijken.


E-readers zijn een ware hype geworden dus erg leuk om aan het einde van het jaar als cadeau te ontvangen!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ereaders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: