Ergonomische schoenlepels

Ergonomische schoenlepels met bedrukking

 

De ergonomische schoenlepel is een schoenlepel met een handvat. Met zijn ergonomisch gevormde greep geeft deze schoenlepel gemak bij het aantrekken van schoenen, ook voor mensen met krachtsverlies in hun handen.


U kunt de ergonomische schoenlepel laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. U kunt de ergonomische schoenlepel relatiegeschenken laten bedrukken zoals u dat wilt. De ergonomische schoenlepel is een perfect relatiegeschenk en door middel van de bedrukking ook een perfect promotiemiddel. Op deze manier kun u binnen en korte tijd veel mensen bereiken en wordt er goede reclame gemaakt voor uw bedrijf. Het bedrijfslogo valt op bij andere mensen, zodat uw bedrijf wordt gepromoot.


We hebben de keuze uit meerdere schoenlepels. U vindt ook de schoenlepel voet in ons assortiment. De schoenlepel voet is een schoenlepel in de vorm van een voet. De schoenlepel voet relatiegeschenk kunt u bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst.


De ergonomische schoenlepel relatiegeschenken is een perfect promotiemiddel in de schoenenbranche en voor schoenenwinkels.


Vindt u niet het product dat u zoekt? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van HSG Relatiegeschenken. Zij zullen u verder helpen met uw zoektocht naar de ergonomische schoenlepel.

 Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor ergonomische schoenlepels? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: