Etuis voor draagbare elektronica

Etuis voor draagbare elektronica met bedrukking

 

Met de etui voor draagbare elektronica kunt u gemakkelijk uw elektronica vervoeren. Aan de etui hangt een karabijnhaak, hierdoor is het gemakkelijk aan uw broek, riem of tas te hangen. In de etui kunnen verschillende maten telefoons worden ingestoken, bijvoorbeeld een blackberry.


De bedrukte etui voor uw telefoon is ontzettend handig doordat u hem gemakkelijk kan meenemen en niet kan worden beschadigd. Het bewaarhoesje voor uw telefoon kunt u ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De bedrukking komt op de voorkant van het etuitje te staan.  Hierdoor wordt de etui voor draagbare elektronica nog unieker. Een bedrukte etui voor draagbare elektronica is een leuk en geschikt idee om als relatiegeschenk cadeau te doen.


De bedrukte opberghoes voor draagbare elektronica is gemaakt van de stof neopreen.  De perfecte maten zorgen ervoor dat er verschillende soorten telefoons in de opberghoes passen. De maten van de bedrukte etui voor draagbare elektronica zijn 8 bij 12,5 cm.


Indien u vragen heeft over dit product of een ander product neem gerust contact op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor etuis voor draagbare elektronica? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: