nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 7.72

A36-MO9574-40

Evenwichtstorens

Evenwichtstorens met bedrukking

Met dit spannend spel hoeft u zich nooit meer te vervelen en kunt u altijd iets leuks doen met uw kinderen. De evenwichtstoren als promotiemiddel is een spel dat bestaat uit verschillende houten blokken die opgestapeld moeten worden. De kunst van dit spel is om de toren in evenwicht te houden, wanneer de bedrukte evenwichtstoren valt heeft u verloren. Bij de evenwichtstoren zit een katoenen zak waar de houten blokken in opgeborgen kunnen worden.

De evenwichtstoren kan naar eigen wens worden bedrukt. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de evenwichtstoren laten bedrukken waardoor het een uitstekend promotiemiddel wordt. Spellen zijn en zullen altijd erg populair zijn, uw relaties zullen dan ook zeker tevreden zijn wanneer ze de evenwichtstoren als relatiegeschenk krijgen.

Naast de evenwichtstoren hebben we nog veel meer spellen en andere producten in onze collectie. Dus bent u op zoek naar een leuk en spannend spel dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk op
www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie over de bedrukte evenwichtstoren of andere productenSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor evenwichtstorens? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: