Exclusieve collecties van kuifje

Exclusieve collecties van kuifje met bedrukking

 

Een van de meest bekende stripfiguren van tegenwoordig is ongetwijfeld Kuifje. Hij kenmerkt zich door zijn gele kuif en zijn hondje Bobbie. Kuifje is populair bij alle leeftijden en in vele landen bekend. Ook de tekenfilms van Kuifje zijn erg succesvol. Binnenkort zal er zelfs een film van Kuifje verschijnen. Enkele bekende personages uit Kuifje zijn Professor Zonnebloem, Jansen en Janssen, Bianca Castafiore en kapitein Haddock.


Er bestaan vele verzamelopjecten van Kuifje. Zo kunt u denken aan sleutelhangers, maar ook aan de verzamelfiguurtjes. De verzamelfiguurtjes bestaan er in allerlei formaten. Veelgebruikte materialen zijn hierbij metaal, kunststof en hars. Het is mogelijk om verzamelobjecten van Kuifje te bedrukken zoals u dat wilt. Omdat Kuifje zo’n bekend figuur is, zullen mensen het leuk vinden om een bedrukt verzamelobject te krijgen.


HSG heeft een uitgebreid assortiment verzamelobjecten van de Kuifje serie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werknemers. Zij helpen u graag verder!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor exclusieve collecties van kuifje? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: