Expobox Beurstrolleys van karton

Expobox Beurstrolleys van karton met bedrukking

 

De Expobox is een succesvol promotieproduct doordat de box compleet naar eigen wens kunnen worden bedrukt met uw logo, merk of verenigingsnaam. De gepersonaliseerde beurstrolley van karton is gebruiksvriendelijk en ergonomisch en hierdoor onmisbaar op beurzen en evenementen. Brochures en gifts kunnen gemakkelijk vervoerd worden met de bedrukte expobox.

Voorheen was het soms erg lastig om alles wat u op een beurs verzamelde mee te nemen van stand naar stand. Op een gegeven moment heeft u uw handen vol en is het tijd om naar huis te gaan. De Expobox biedt een uitkomst op beurzen en evenementen! De Expo-box is een kartonnen trolley op kunststof wielen waarin alle brochures, folders en verzamelde presentjes in bewaard kunnen worden. Deze beurstrolley is gemakkelijk te vervoeren dankzij de twee wieltjes en het lichte gewicht. Hierdoor heeft u uw handen vrij. Alle brochures van concurrenten kunnen in de kartonnen bedrukte beurstrolley bewaard worden maar het is alleen úw bedrijf die aan de buitenkant te zien is. De expoboxen omsluiten al het promotiemateriaal van uw concurrenten.

Bent u opzoek naar een alternatieve vorm van adverteren? Een praktisch, origineel en blijvend geschenk? De Expobox met logo is een opvallend relatiegeschenk waarmee de ontvanger maar al te graag reclame voor uw bedrijf maakt!

De Expobox kan geheel naar eigen wens worden voorzien van een bedrukking. Wilt u uw bedrijfsnaam, productnaam, logo of slogan goedkoop op de beurstrolleys laten bedrukken? HSG Relatiegeschenken heeft al jarenlange ervaring op het gebied van het bedrukken van promogifts. Wij zorgen voor een goede kwaliteit en snelle levering! De Expo-box is uw eigen mobiele billboard, verkrijgbaar voor een relatief klein budget. Een ideale manier om nieuwe producten aan te kondigen of een merk te promoten! Praktisch in elk opzicht.

Vaak zijn er mensen uit verschillende delen van Nederland aanwezig op een beurs en soms zelfs uit andere landen. Dat maakt de beurs een ideale plek om reclame te maken voor uw eigen bedrijf, product of merk. De Expobox met bedrukking kan uit worden gedeeld aan de bezoekers die deelnemen aan de beurs. Veel bezoekers zullen de bedrukte Expobox gebruiken waardoor de gedrukte reclame door ontzettend veel personen zal worden gezien. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal hierdoor aanzienlijk toenemen. Dit beursweggevertje is een middel tot veel reclame! Een artikel dat ook nabeurs veel uitstraling heeft.

De Expo-box als beurstrolley is verkrijgbaar in diverse varianten met verschillende draagcapaciteiten, van 8-15 kg. De afmetingen zijn aangepast aan de cabinegroottes voor vliegtuigen en treinen maar ook speciale dimensies kunnen geproduceerd worden. Potentiële gebruiksgebieden voor de gepersonaliseerde trolleys zijn nationale en internationale beurzen en evenementen, winkelcentra, toeristische sector, luchtvaartmaatschappijen en in de verpakkingsindustrie voor producten die moeilijk te vervoeren zijn.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor expobox beurstrolleys van karton? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: