Familiespellen

Familiespellen met bedrukking

De familiespellen zijn ontzettend leuk om te spelen op spelletjesavond! De bordspellen zijn leuk voor jong en oud en zal daarom ontzettend geliefd zijn. In ons assortiment vindt u de familiespellen The Voice Sing & Coach Gam, Ik hou van Holland bordspel en het familiespel De Jongens tegen de Meisjes.

U kunt de familiespellen relatiegeschenken laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De familiespellen zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk en door de bedrukking ook perfect als promotiemiddel. De familiespellen zijn leuk om te geven en te krijgen en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties!

In het HSG assortiment vindt u verschillende producten die gerelateerd zijn aan de familiespellen. U vindt zoal de kaartspellen en het kwartet spel. Het kwartet spel heeft diverse thema’s zoals wildlife, auto’s en vogels.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor familiespellen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: