FANsjaals

FANsjaals met bedrukking

Tijdens een (belangrijke) sportwedstrijd zijn er vaak supporters aanwezig. Support is belangrijk voor de sporters. Er zijn verschillende manieren en middelen om sporters aan te moedigen en te laten zien dat u ze steunt. Een van deze middelen is de FANsjaal.

Een Fan sjaal is een sjaal met een tekst of logo erop. FANsjaals vallen op, waardoor het een uitstekend middel is om de sporters te laten zien dat u ze steunt.

Een bedrukte FANsjaal vergroot de naamsbekendheid van uw vereniging. De sjaals kunnen gedragen worden tijdens wedstrijden of evenementen, waardoor de naam van de club in het zicht komt.
Een bedrukte FANsjaal als relatiegeschenk is een geschikt cadeau voor mensen die lid zijn van een bepaalde club of vereniging.

Bent u op zoek naar een FANsjaal? Dan bent u hier aan het juiste adres. Voor vragen over de bedrukte FANsjaal kunt u contact met ons opnemen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor fansjaals? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: