nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

Sportief met Treets

Prijs op aanvraag

Family Fun

Prijs op aanvraag

Big Shopper

€ 6.95

FreshCooler-XL koeltas

€ 6.95

FreshCooler-XL koeltas

€ 6.95

FreshCooler-XL koeltas

€ 6.95

FreshCooler-XL koeltas

€ 10.00

Holland in tas

€ 10.00

Holland in tas

€ 2.56

Build your own Santa Claus

€ 65.00

schatkist met champagne mvo ambachtelijk

Prijs op aanvraag

Goed Geweckt

Prijs op aanvraag

Chip & Dip

Prijs op aanvraag

Klus Proof

Prijs op aanvraag

Black & Green

Feestpakketten

Feestpakketten met bedrukking

Een bedrukt feestpakket is een pakket dat door een bedrijf aan zijn werknemers en/of relaties wordt gegeven. Het geven van een feestpakket hoeft niet alleen met Kerstmis, Nieuwjaar of Pasen te zijn, een extraatje op zijn tijd wordt door iedereen gewaardeerd! Het personeel zal een feestpakket zeker waarderen en het zal de werkspirit bevorderen.

Zo'n feestpakket hoeft niet overdreven duur te zijn. Bij HSG relatiegeschenken kan je niet alleen dure, grote feestpakketten verkrijgen, maar ook een feestpakket voor een kleiner budget.

Bij ons kan je kiezen voor een standaard feestpakket, maar ook voor een origineel zelf samengesteld feestpakket, eventueel gebaseerd op een bepaald thema. Wanneer u ons telefonisch of per mail contacteert, kunnen we samen uw perfect feestpakket bespreken!

De standaard feestpakketten kan u bekijken door bovenaan verder te klikken. We kunnen u ook doorverwijzen naar onze kerstpakketten-site, waar ons volledig assortiment aan standaard feestpakketten zich bevindt. Deze site vindt u op Kerstpakketten.

Vindt u niet het feestpakket die u zoekt op onze zoekpagina, dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte voor een feestpakket aanvragen (zie onderaan).Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor feestpakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: